Кърти чисти извозва

Кърти Чисти Извозва

Ние предлагаме не само пълен набор от къртачни услуги в София, но и ги изпълняваме в срок, професионално и на най-добри цени.

Ние сме професионалисти в къртенето на стени от бетон и тухли, къртим замазки, стълби и мозайка, спазвайки обещаните сроковете. След това почистваме строителните отпадъци прецизно. Дългогодишния ни опит ни кара да се гордеем с безбройните доволни клиенти.

фирма за къртене в София

Професионално къртене

Ние предлагаме професионално и качествено къртене на достъпни цени

къртачни услуги

Къртачни услуги

Ние сме фирма която предлага всякакъв вид къртачни услуги

Услуги за къртене

Ние предлагаме не само пълен набор от къртачни услуги в София, но и ги изпълняваме в срок, професионално и на най-добри цени.
Ако не намирате точно това, което търсите, само попитайте:

 • Къртене на баня
 • Къртене на стени
 • Къртене на плочки
 • Къртене на мозайка
 • Къртене на замазка
 • Къртене на бетон
 • Събаряне на сгради

Стигнахме до заключението, че да къртиш, чистиш и извозваш, може да е нискоквалифициран труд, но изисква редица умения като:

1. Екип

Нашият екип за къртене, чистене и извозване в София и района е плод на 20 години опит, обучение и селекция. През годините сме изпробвали много варианти и практики, които ни позволиха да подбираме правилните хора.

2. Планиране

Работниците са снабдени с подходящи машини и оборудване, които гарантиран реализиране на работата коректно.

3. Сръчност, бързина и ловкост.

Екипа ни е ориентиран най-вече в отношението към клиента и това да го оставим доволен от добре свършената работа.

Свържете се с нас

За въпроси или друго, не се колебайте да се свържете с нас

Повече за услугите на Top Kartachi за Къртене Чистене и Извозване

Повече информация за най-търсените услуги за къртене

Къртене на бетон

Къртене на бетон е един от най сложните къртачни дейности. Ако приемем, че тухлена стена може да бъде изкъртена от всеки с правилните инструменти, то при бетона не е така. Бетона е изключително здрав и отделно имаме високо съдържание на желязо под формата на арматура. Най-сериозните наранявания може да се случат, когато се кърти бетон.

Как се кърти бетон

Преди започване на каквото и да било къртене, помещението се обезопасява. Подготовката понякога включва правилно очертаване и прорязване с диамантина. Работника, който кърти бетон трябва да носи съответното предпазно облекло, включващо дълги ръкави и панталон, предпазни очила и каска. Напомняме че когато се кърти бетон, малки остри камъчета хвърчат със стотици километри в час. За това не се прави компромис с предпазно облекло и процедури.

За какво да внимавате при къртене на бетон?

При къртене на бетон не позволявайте да допуснете грешки, защото за разлика от другите видове материали, бетона не подлежи на корекция.

Най-често допусканите грешки при къртене на бетон са:

 • Използване на грешни инструменти
 • Недостатъчно изкъртване (впоследствие след като си тръгне бригадата при полагане на инсталация се оказва че канала не е достатъчно дълбок и процеса започва отново)
 • Бутане на носещи елементи, които в никакъв случай не трябва да бъдат къртени
 • Оставяне на арматурата – в практиката ни за съжаление често виждаме изкъртени елементи, които са с не изрязана арматура и работата не е свършена докрай
 • Щети по прозорци, настилки и др.

Къртене на баня

Къртене на баня на ниски цени. Това е желанието на повечето наши клиенти, като допълнение винаги клиента иска да е бързо и ако може възможно най-тихо. Възможно ли е това? Нашият отговор е ДА, но при правилна организация и планиране. Разбира се тихо къртене няма, но ние се стараем поне да минимизираме шума, като не пускаме изкъртените елементи от високо и други трикове.

Всеки ремонт започва с къртене на баня. Ремонта на банята е най-бавния в сравнение с всички други стаи. За това след стотици изкъртени бани ,ние знаем колко важно е за вас майстор плочкаджия да влезе възможно най-бързо.

Къртенето на баня включва най-често къртене на замазка, къртене на стени, къртене на фаянс и теракота, къртене на бетон и бетонени елементи и последвалото почистване и извозване на строителни отпадъци.

Какво трябва да знаем за къртенето на баня

Къртенето на баня се различава от останалите помещения, заради функциите на помещението. По време на процеса на разрушаване е нужно да се направят допълнителни канали за полагане на новата електро и ВиК инсталация. Трябва умело да се направят канали с точно разстояние за сифони и изводи. По време на къртенето е нужно да се покрият и обезопасят ВиК елементи, като тръби, изводи и уреди, които няма да се сменят. Изключването на тока е задължителен елемент за безопасността на процеса.

От какво се оплакват клиентите

 • Бавно къртене на привидно малко помещение
 • Излишно замърсяване на останалите помещения
 • Спукани тръби и наранени кабели
 • Недостатъчно изкъртване, стърчащи малки елементи, които пречат за започване на работа на майстор плочкаджия
 • Щети причинени при изкарването на отпадъците до входа на сградата

Подчертавайки отново нашият опит и трудолюбие, ние гарантираме, че посочените горе неприятни ситуации не присъстват в нашата трудова етика. Ние ще изкъртим вашата баня коректно.

Как се определя цената за къртене на баня?

Цената за къртене на баня се формира преди всичко от следните елементи:

 • Квадратура на помещението
 • Дейности по къртене, например сваляне на плочки, замазка, мазилка, зидани вани и пр…
 • Етаж за сваляне на боклуците
 • Дебелина на слоевете
 • Виж на повърхноста и др.

Ниски цени за къртене на баня са основното желание на клиентите. За да бъде постигната ниска цена е нужно работниците да са бързи.

За да са бързи те трябва да са опитни и добре обучени, както и снабдени с правилните къртачни инструменти.

Работата с неправилни инструменти може да удължи срока за къртене на баня значително, което да повлияе негативно на цената. Хубаво е да разпитате предварително с какви инструменти ще се осъществи къртенето още преди започване на работа.

Къртене на стени

Нашата фирма извършва всички видове къртене на стени. Къртене на стени от тухла, къртене на стени от бетон, къртене на стени от итонг, къртене на стени от гипсокартон и къртене на стени от специални елементи. При нужда екипа ни бързо ще почисти помещенията след къртене и ще извози отпадъците за да освободим помещенията ви по най-бързия начин.

Къртенето на стени се извършва със специализирана техника от опитен екип по къртене. Фирмата разполага с подходящи превозни средства за извозване на отпадъците по ораганзиран и коректен начин до оторизирано депо и съответно заплащане на общинските такси.

Къртене на всички видове стени

Избора на подход зависи от материала от който е изработена стената. Нашите екипи с лекота къртят:

 • Къртене на стена от тухла четворка
 • Къртене на стена от тухла единица
 • Къртене на стени от бетонени тухли и блокове
 • Къртене на стени от бетон
 • Къртене на стени от гипсокартон
 • Къртене на стени от газобетон (итонг)
 • Къртене на стени от специализирани елементи
 • Къртене на канали в стени
 • Къртене на отвори в стени

След приключване на къртенето нашите бригади скоростно ще почистят обекта до съвършенство и ще подготвят отпадъците за извозване посредством чували или контейнер. Боклука се сваля внимателно до приземен етаж, където е натоварен на нашия транспорт и извозен до депо за строителни отпадъци.

Цени за къртене на стени и от какво зависи цената

Цената за къртене на стени се формира от квадратурата, дебелината и кубатурата, както и от материалите от които е построена стената. Понякога няма нужда да се изкърти цялата стена а става дума за направа на отвор за врата или прозорец при което цената се формира индивидуално.

Политиката на нашата фирма е пълна ценова прозрачност, затова може да се запознаете с базовите цени, на които работим на страницата с цени.

За да получите коректна оферта винаги уточнявайте и най-малките детайли и предварително уточнявайте материала на изработка.